Идентичност и дизайн на опаковки за Имало едно време

"Имало едно време" е подбранд на марката Крина. На фона на масовия внос на основни храни от чужбина, наред с унищоженото българско земеделие, създателите на компанията мечтаят да помогнат за възраждането му и да предложат български боб, леща и ориз. Серията е ограничена до изчерпване на годишната реколта. Името звучи, като начало на приказка, но с нотка тъга по златните години на българското земеделие до Национализацията и създаването на ТКЗС-тата.

Бранд алхимия: Бранд концепцията ни е вдъхновена от архетипните български народни приказки, а в естетическо отношение е почит към големия български илюстратор Александър Денков и емблематичните му илюстрации на "Български народни приказки" от Ангел Каралийчев, изд. 1975 г. Дизайнът на опаковките говори на ценителите на българските продукти и създава това мечтано усещане за стойност.

Какво направихме: бранд идентичност, дизайн на опаковки, графична система, брандинг за магазини
brand identity, packaging design, design concept, Once upon a time, food
brand identity, packaging design, design concept, Once upon a time, food><meta itemprop=
С точните графични елементи и послания, фокусирахме вниманието на аудиторията към проблема за (съсипаното) българско земеделие. Въвеждането на серията беше голям успех на българския пазар.
Мариана Младенова
Съосновател и маркетинг директор на Крина
Вижте още
© "Говорещите марки" е
регистрирана търговска марка
на Ентусиазъм.
Политика за лични данни
Политика за бисквитки
Свържете се с нас
+ 359 899 102 105
hello@studio-enthusiasm.com

Bulgaria, Sofia 1527, 138 Vasil Levski blvd