Идентичност и дизайн на опаковки за Bebble

logo, brand identity, design concept, packaging design, web design, typography, Bebble
Bebble е международна марка козметика за бебета и деца. Създадена е за световните пазари от производителя на друга традиционна и любима българска марка. Днес тя е част от живота на детето на повече от три континента. Марката разви различни серии: козметична, измивна, и почистващи препарати. През годините тя "порасна" за да покрие нуждите и на порастващите деца. С нея "порасна" и дизайнът.

Бранд алхимия: Работим за Bebble в продължение на над 7 години. И до днес дизайнът и посланията на марката й позволяват да застане със самочувствие на рафта до иконични марки бебешка козметика по света. Дизайн концепцията постави основи, които позволиха естествения растеж и развитие с нови продуктови серии и над двайсет продукта. Ние следваме нейните нужди, а не краткотрайни моди. Дизайнът ни е разговор с майките и техните деца.

Какво направихме: цялостна идентичност – логотип, дизайн опаковки, комуникация, брандинг за събития и други нужди, копирайтинг, уеб дизайн
logo, brand identity, design concept, packaging design, web design, typography, Bebble
logo, brand identity, design concept, packaging design, web design, typography, Bebble
logo, brand identity, design concept, packaging design, web design, typography, Bebble
Enthusiasm е с Лавена от самото раждане на младия ни международен бранд Bebble, но предизвикателство пред нас бе да облечем марката така, че да се изправи срещу доказани пазарни лидери по всички краища на света. След задълбочен анализ, много обсъждания и вникване в продуктовата категория до съвършен детайл, Велина и нейният високо професионален екип разработиха бранд идентичност, с която стартирахме през 2013г. До днес, Bebble катери по своя амбициозен път нагоре и все нагоре, а ние продължаваме да го поверяваме в ръцете на същия творчески екип. Брандът се приема без бариери, както в Далечния Изток и Руските пазари, така и в Европа и Северна Америка.

Знам защо се получава и тук ще издам част от кухнята на Велина – "Клиентът така го иска" при тях НЕ съществува. Твърде малко са професионалистите у нас, умеещи да изградят устойчива във времето визуална идентичност на марка и да я защитават, понякога дори от нейните собственици. Спокойна съм, че работим с Ентусиазъм и нашето бебе Bebble е в техните грижовни ръце.

Грета Маринова
Старши Бранд Мениджър, Lavena
Вижте още
© "Говорещите марки" е
регистрирана търговска марка
на Ентусиазъм.
Политика за лични данни
Политика за бисквитки
Свържете се с нас
+ 359 899 102 105
hello@studio-enthusiasm.com

Bulgaria, Sofia 1527, 138 Vasil Levski blvd