Идентичност за Книговище

logo, brand identity, web design, design concept, typography, Книговище, Knigovishte
"Книговище" е сайт – онлайн игра на въпроси и отговори върху прочетени книги. Сайтът е средството с което децата са стимулирани да четат повече и да проверявят прочетеното чрез игра-тест и съзтезания с отбори. "Книговище" е явление и няма аналог. За много кратко време сайтът стана изключително популярен. Името е събирателно от книга и съкровище, но проговаря на децата през веселата асоциация с чудовище.

Бранд алхимия: "Книговище" говори на езика на децата и тийнейджърите за да ги вдъхнови да четат повече, което е трудна задача в днешно време. Книговището маскод е техният гид в литературните им игри и състезания. То заживя в различните комуникационни приложения, общително и изразително посочва на ученика какво трябва да направи.

Какво направихме: запазен знак и развитието му в маскод, логотип, брандинг и дизайн съдържания за сайт за сайта и социалните канали , комуникационни материали.

Когато създавахме Книговище, Ентусиазъм беше един от ключовите ни съмишленици. Именно в "съ-мисленето" на дигиталната платформа за насърчаване на детското четене заедно с екипа на Велина се роди симпатично-палавото Книговище, с което днес десетки хиляди деца асоциират платфорамата и удоволствието от четенето.
Десислава Гаврилова
Съосновател на Книговище
Вижте още
© "Говорещите марки" е
регистрирана търговска марка
на Ентусиазъм.
Политика за лични данни
Политика за бисквитки
Свържете се с нас
+ 359 899 102 105
hello@studio-enthusiasm.com

Bulgaria, Sofia 1527, 138 Vasil Levski blvd